2007. augusztus 2., csütörtök


....ez meg jó zene ....

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Még szeretve vagy. :)
Gondolom a tetteid hűen tükrözik azt, ami valójában vagy, és amit csinálsz az nagyon tetszik.

A legjobakat!
/S. Viktor/

B'rg írta...

...jaaa...köszi ... a zenének alapból semmi köze a lelkiállapotomhoz (ami szintén nem tragikus annyira...) csak bromi sokat hallgattam mostanában ezt a zenekart ...

Névtelen írta...

Abszolút nem tűnik tragikusnak a zene. Amúgy nem hiszem, hogy csinálnék firkablogot, mert eladtam a lelkemet, a szabadidőmben is melókat csinálok, a maradékban meg ezerrel dobolok, meg zenét írok, vagy koncertezek. :) Talán egyszer, ha majd nagy leszek, meg jó rajzoló, majd megpróbálom.

B'rg írta...

Nekem most nincs külsôs melóm... idômm mintaszaaarrr.... :D de a koncertezés részemrôl is megy... te miben játszol 1ébként?

Névtelen írta...

Általában több projectben vagyok, de most leginkább a Zsömjee megy. Poénszövegek, buli zene, rock, alternatív, punk-rock, jazz-rock, néhány instrumentális résszel. Nem tudom máshogyan leírni. Egyszerű, egyedi. ez a banda annyira friss, hogy kb. másfél hónapja alatt újult meg, mert régen ez létezett. Most demó, koncertek, klip, majd honlap is lesz, ha ráérek.

Valamint egy nagyon jó projecten dolgozok, ami full instrumentális jazz-rock és fúziós metál, tele jó kis groove-okkal. Most ezek mennek, de múltkor pl. felkért egy banda beugrónak, hogy Metallica számokat játszunk, mert nem volt meg az új tag, a koncert meg kellett. Ilyesmik. Jhameg... Koncert fotózás ezerrel. STe?

B'rg írta...

... ez izgi .. szigeten játsztok?-e


....én Mehari Garoba riddim trióban vagyok (2djembe/debuka+ütőgardon), oszt néha jön egy-két szaxis,...stb aki értelmet ad a ritmusnak...vpl.:Ágoston Béla, Burány "Pöcök" Béla a Délalföldi Szaxofon zenekarból vagy Tóth Viktor a T.V.Tercettből... vagy Dóra Attila, TóthEvelin az Ektarból (ő énekesnő) ... szalll ilyen free/folk izé amit játszunk... azt mondták egyszer, hogy AFROBALKÁN .... :D

Névtelen írta...

Sziget? Jövőre. Most egyelőre felépítjük az image-et, meg a "referenciákat".

A zenekarodnak meg sok sikert kívánok!!